Kapcsolat

Amennyiben üzenni szeretnél nekem, vagy bármi kérdésed/kérésed lenne, bátran írj nekem egy üzenetet az alábbi űrlap segítésével. További elérhetőségeimet lejjebb találod.


Neved*
Email címed*
Tárgy*
Üzenet*
Hozzájárulás*

Ha ezt a mezőt bepipálod, akkor az azt jelenti, hogy hozzájárulsz ahhoz, hogy a megadott adataidat eltároljam. hogy a későbbiekben felvehessem Veled a kapcsolatot! Továbbá ELFOGADOD az oldal Szabályzatát, adatkezelési tájékoztatót!

 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Kérlek írd be a képen látható karaktereket!

Impresszum

Cégnév: For Signo Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Köztársaság út 87.
Adószám: 23996915-1-20
Számlaszám: 75500258-10820380
Cégjegyzékszám: 20-09-072864

 


További elérhetőségeim


Többen is kérdeztétek, hogy telefonszámot miért nem találtok az elérhetőségeim között. A válasz nagyon egyszerű: napközben általában nagyon elfoglalt vagyok, így csak igen ritkán tudom felvenni a telefont, a visszahívás pedig macerás és sok időt venne igénybe. Ezért elsősorban az írásos kapcsolatfelvételt preferálom. Természetesen alapvető igényeidet felmérve, alap információk birtokában a részletek egyeztetése végett már fogunk számot cserélni. :-)

Facebook hozzászólás

Google Play

Zsiri Photo alkalmazás a Google Play-en

Legfrissebb hírek


5 Photoshop trükk, amit tudnod kell

Utómunka közben az egyik legfontossabb dolog, hogy gyors és praktikus legyél! Sokan mondjátok, biztos sokan tapasztaltátok, hogy kevés az időtök az utómunkára. A gyors és hatékony munkavégzéshez szeretnénk mindenkit hozzásegíteni alábbi cikkel! Fogy-osszátok szeretettel!
tovább...
2017.03.14

A boldog fotós lájk nélkül él

"Mit is jelent a like és miért fals visszajelzés? Jobb lesz-e egy kép a lájkoktól? Mit akar tőlem a Facebook? Kire hallgassak, ha ne a lájkokra? Ezek után ha legközelebb fotózni indulsz, mi jár majd a fejedben? Az elérhető népszerűségi mutatók, vagy a saját elvárásaid és ötleteid megvalósításai a fontosabbak?" Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekre ad választ egy igen frappánsan megfogalmazott cikkben Horváth Krisztián.
tovább...
2016.09.27

Hogyan is zajlik egy fotózás?

Sokan érdeklődtök, hogy pontosan mit is kell tudni, hogyan zajlik egy portfólió fotózás nálam. Ezért egy cikkben igyekszem összefoglalni a fontosabb tudnivalókat és megpróbálok választ adni a leggyakrabban előforduló kérdésekre. Fontos, hogy tudd, ez az írás az én szubjektív véleményemet és a fotós munkához való hozzáállásom leírását tartalmazza. Nyilván más fotós nevében nem nyilatkozom. Remélem segítségetekre lesz és sok mindenre választ kaptok.

tovább...
2016.09.05

kövess Facebookon...

Google+...